Hvad

Phos er det græske synonym for billeder. For det er, hvad det handler om her. Billeder, flotte billeder. Billeder der bruges til at skabe stemning og hygge. Billeder der fortæller en histoire, der kan bringe dig ind i en anden verden. Vores mål er at bringe billederne ind i stuerne, på arbejdspladserne i venteværelserne alle steder hvor der er mennesker der opholder sig. Som gerne vil have noget rart at kigge på. Kig dig rundt i vores gallerier og forhåbentligt bliver du inspireret til at få netop din væg udsmykket med et Phos billede.

Hvem

Phos er startet af fotograf Brian Rasmussen. Igennem 15 år har han arbejdet som fotograf. Blandt andet aviser, virksomheder og bureauer har nydt godt af hans arbejde igennem tiden. Som en passion ved siden af sit virke som fotograf har Brian Rasmussen brugt tid på at fotografere i naturen. Men også fotografere industriel forfald eller stærke farver. Efter mange forespørgsler igennem tiden på billeder til udsmykning er det nu tid til at åbne for salg til alle.

Hvordan

Vi har valgt at benytte Stripe som betalings gateway (læs om dem her : https://stripe.com/dk ) Dette er en 100 % sikker betalingsmetode på linje med f. eks. Pay-pal. I har selvfølgelig også mulighed for at betale via manuel bank overførsel. Ønsker i at benytte denne metode så send en mail så fremsender vi faktura til betaling.

Phos billeder

Hvis der er billeder vi mangler eller I har ideer til billeder så kontakt os endelig. Har i lavet en flot udstilling så send et billede og lad andre blive inspireret af jeres væg
Send en mail

Åbent 24 / 7

  • Stort udvalg
  • Hurtig betjening
  • Flotte billeder

Kunderne siger

“Det var så nemt at bestille billeder hos Phos, at selv min oldemor kan finde ud af det” Test kunde, nr 1

Skriv til os

Vi vil gerne høre fra dig Send en mail